Drakdräktsfin inför resan

Imorgon bänkar vi oss på två tolvtimmarsflighter med två timmars mellanlandning i massagestolarna på Singapore flygplats. Knäckebrödet är nerpackat, stearinljusen är med, de utslitna strumporna är använda för sista gången och slängda i hotellets papperskorg.

Vi kommer varandra extra nära under de här dagarna. Det är bara vi fyra som kan dela upplevelsen att pendla runt klotet. Känslorna ligger utanpå kroppen och de flyter in i varandra. Lättnad, nervositet, förväntan, ont i nacken, tålamodsbrist och pirret av att bege sig ut i världen igen.

Nallen Palle har fått ny, självlysande drakdräkt och Nallen Nalle har fått en trickfotboll. Skönt att shoppa onödigt viktiga saker med familjen. Efter dagens tågresa genom vackra Danmark, från nordspetsen av Jylland ända till Köpenhamn, har vi druckit kaffe på Ströget i danska huvudstaden. En strålande vacker höstdag, vår sista i Europa för denna gång. Vi sträcker ut oss i hotellsängarna och blundar. Frukostbuffén imorgon smakar antingen himmelskt eller så är vi för pirriga i magen för att njuta. Oavsett kommer taxin klockan tio och vi laddar för att räkna in våra elva väskor otaliga gånger de närmsta dygnen. Vi får se hur många som kommer med oss hela vägen fram…

2 Responses to Drakdräktsfin inför resan

    • Hej Helena!
      I vår biljett ingår 30 kg per person fördelade i fritt antal väskor. Och så har man ju med sig lite handbagage som vi gärna också räknar. Reglerna för bagage kan vara lite olika på olika flygbolag.