Surdegsbakning – heldag

Surdegsbakning – heldag

Tema: Kreativitet
Nivå: Grundkurs

Lär dig förstå principerna i surdegsbakandet och hemligheterna bakom en stark och välpresterande surdeg. Kreativiteten tar sig uttryck i levande bröd och vi skapar goda resultat på både vetesurdeg och rågsurdeg. Vi går igenom hur man startar, förvarar, matar och använder en surdegskultur. En genomgripande kurs som ger dig en bra grund och många tips för eget fortsatt skapande. Fristående kurstillfällen där varje kurs pågår under en dag hos oss i trästaden Nora.

Ingen erfarenhet krävs, men ett genuint intresse för surdegsbakning och viss erfarenhet av bakning ger större utbyte för kursdeltagaren.

PLATS
Prästgatan 6, Nora

KURSDATUM 2020
Lördag 19 sept kl 9.30-17 FULLBOKAD
Lördag 26 sept kl 9.30-17 FULLBOKAD

KURSAVGIFT
1 399 kr/pers
Kompendium, surdegar, fika och lunch samt de bröd vi bakar ingår i kursavgiften. Även råvaror samt handledning per mejl tiden efter kursen ingår.

ANMÄLAN
Klicka dig till anmälningssidan här

KONTAKT & mer information

bageri@englasskafferi.se

Englas Skafferi


PRESENTKORT

Att få en bakkurs i present brukar vara en väldigt uppskatta gåva. Om du vill ge bort en bakkurs som present eller som julklapp hjälper vi dig gärna med ett presentkort.

Mejla oss på bageri@englasskafferi.se eller ring oss på tfn 0700-123 989 (efter 24 april 2017)
Du som gåvogivare får en faktura och betalar in kursavgiften på vald kurs. Du kan boka ett kursdatum åt den som du vill ge presentkortet. Gåvomottagaren kan annars kontakta oss själv och boka ett lämpligt kursdatum.
Vi behöver få lite personuppgifter på gåvomottagaren så det underlättar om du har det till hands när du kontaktar oss.
Namn
Telefonnummer
Mejladress
ANMÄLNINGSVILLKOR
När man anmäler sig eller sin vän till en kurs får man en bekräftelse samt en faktura på kursavgiften per mejl. När fakturan är betald har man bekräftat sin kursplats.

Anmälan är bindande men kan vid förhinder överlåtas.

Vi har med andra ord inte möjlighet att betala tillbaka inbetald kursavgift oavsett anledning till förhinder, men man får gärna sända en ersättare till kursen. Vi kan tyvärr heller inte erbjuda att ha summan innestående till ett senare kurstillfälle.

.

Tillbaka till Espresso- & bakkurser 2020

Espresso & bakkurser

Espresso & bakkurser

SURDEGSBAKNING KVÄLLSKURS  En introduktion i surdegsbakning. Danskt rågbröd, fransk levain och rustikt lantbröd. Kvällskurs förlagd på en vardag. . SURDEGSBAKNING GRUNDKURS, heldag Lär dig förstå principerna i surdegs-bakandet och hemligheterna bakom en stark och välpresterande surdeg. En heldag förlagd under veckoslut. . BARISTANS ESPRESSO GRUNDKURS, heldag Upplev hantverket från nymalna kaffebönor till en aromfylld espresso. En inspirerande kurs… Läs mer