Skräddarsydd äventyrsresa

Skräddarsydd äventyrsresa

äventyr [ạ̈:venty:r] subst.
spännande upplevelse

.
För någon är det ett äventyr att bege sig hemifrån. För en annan krävs ett bungy jump för att få känslan av äventyr att flöda i blodomloppet.

Ett äventyr är en resa. Inte främst till det yttre utan till det inre. Ett äventyr är en spännande upplevelse som utmanar, kittlar upptäckarnerverna och ger mersmak. Med vår erfarenhet hjälper vi er att hitta ert sätt att göra en äventyrsresa i Landet Mittemot.

Att resa till Nya Zeeland är en stor investering både i tid och pengar. När drömmen blivit verklighet vill man slippa krångel. Det är då vi finns till hands. Det är värt att lägga till några kronor i budgeten för att få en förberedd, lyckad resa!

VÅR ERFARENHET
Med vår erfarenhet från 27 000 km under fyra varv runt de två öarna kan vi hjälpa er att förbereda er resa på många plan. Med vår passion och lokalkännedom kan vi hjälpa er att genomföra den på bästa sätt och guida er genom de frågeställningar och problem som alltid uppstår längs vägen. Som barnfamilj undrar man ofta om säkerhet, matvaror, blöjor och lekplatser. Backpackers gillar tips på spektakulära gratisupplevelser och gourmeten önskar rekommendationer på vingårdar, kaffe-rosterier och restauranger med genuint mathantverk. Vi har hela bredden och tillhör själva alla tre kategorierna!

I GRUNDPAKETET för SKRÄDDARSYDD ÄVENTYRSRESA hjälper vi er med förberedelse såväl som genomförande. Oavsett resetema garanterar vi ett oförglömligt äventyr! Ni kan lägga fokus på vildmark med flerdagsvandringar, storslagna naturupplevelser, kulinariska läckerheter, kulturutbud, farmliv med fårskötsel eller inspelningsplatser för Sagan om Ringen- och Hobbitfilmerna. Eller kombinera det bästa av alla delar!


FÖRBEREDELSER:

Mejlkontakt med initierande frågor för att kartlägga era behov, önskemål och drömmar.

Tips och råd inför biljettbokning.

Information vad man behöver tänka på kring försäkring, visum, vaccination, valuta, tillåten och otillåten packning.

Tips och råd kring klädsel, klimat, solskydd, telefon, internet och kommunikationsnät.

Grundkurs i landets geografi och utbud av upplevelser.
Hjälp att planera en reserutt som passar resans längd och detaljerad information om sevärdheter.

Skräddarsydd reseplan efter era önskemål.   

Guidning genom vårt upparbetade kontaktnät om ni vill boka boende, hyrbil, husbil, busspass, tåg eller inrikesflyg, attraktioner eller äventyrsaktiviteter. Ni bokar allting själva men vi kan med vår erfarenhet leda er genom myllret av reseinformation anpassat efter era önskemål.

GENOMFÖRANDE:
Mejl, sms eller mobilkontakt
under resans gång. Vi finns tillgängliga när det uppstår frågor eller funderingar på Nya Zeeland. Genom vår lokalkännedom och vårt kontaktnät kan vi hjälpa till att lösa problem snabbare än man gör på resande fot i ett nytt land. Eller hjälpa er att lägga om reserutten
när vädret gör tvära kast eller oväntade hinder ruckar på reseplanen…

 

Äventyr finns bakom varje krök. Landet är storslaget från norr till söder. Vi kan tipsa om helikopterfärder över glaciären och vart man simmar med delfiner. Genuina möten med lokalbefolkningen och hårresande krigsdanser i Maoribyar. Lugna vandringar genom regnskog och adrenalinpumpande forspaddling.

Nya Zeeland passar alla – från barnfamiljen som söker tom tid tillsammans till äventyraren på Mount Cooks topp.

 

SAMMANFATTNING: SKRÄDDARSYDD ÄVENTYRSRESA 
GRUNDPAKET 2 600 kr

Mejlkontakt inför och under planeringsstadiet.
Information, tips och råd i praktiska förberedelser.

Grundkurs i landets geografi och utbud av upplevelser.
Skräddarsydd reseplan efter era önskemål.
Guidning vid egen bokning av boende, transport, attraktioner eller äventyrsaktiviteter.
Personlig kontakt under resan på Nya Zeeland genom mejl, sms eller telefon.

Snabbkurs Nya Zeeland

Snabbkurs Nya Zeeland

LANDET MITTEMOT Nya Zeeland ligger längst bort från Sverige. Man har natt när svensken har dag och vinter när Sverige har sommar. Man kör bil på vänstersida av vägen, vattenvirveln i badkaret snurrar åt andra hållet och stjärnhimlen är en helt annan. Det blir varmare ju längre norrut man kommer, solen går åt motsatt håll… Läs mer

Personlig reseplanering

Personlig reseplanering

När man vill förverkliga sin dröm om att åka till Nya Zeeland väcks det många frågor. Vi vill gärna svara på dem och på så vis hjälpa er att planera resan utifrån just era önskemål och behov, er reskassa och ert resesällskap. VÅR ERFARENHET Vi som familj har rest runt Nya Zeeland från norr till… Läs mer

Skräddarsydd äventyrsresa

Skräddarsydd äventyrsresa

äventyr [ạ̈:venty:r] subst. spännande upplevelse . För någon är det ett äventyr att bege sig hemifrån. För en annan krävs ett bungy jump för att få känslan av äventyr att flöda i blodomloppet. Ett äventyr är en resa. Inte främst till det yttre utan till det inre. Ett äventyr är en spännande upplevelse som utmanar,… Läs mer