Baristans Espresso – kvällskurs

Baristans Espresso – kvällskurs

Tema: Inspiration
Nivå: Prova på

En inspirerande kurs för alla, med praktiska tips för dig som har en espressobryggare hemma eller på jobbet och vill förbättra ditt hantverk.

Vi tillåter oss en helkväll där vi fokuserar helt på magin i kaffebönornas magiska värld, både i teorin och i praktiken. Hur länge ska en bra espresso bryggas och hur får du egentligen till skummad mjölk? Kvällen varvas med fika och den ädla konsten av provsmakning.

Vi kikar på om det gör skillnad hur kvarnen är inställd, packar nymalet kaffe till färdiga shots och blandar kaffedrinkar med skummad mjölk.  Cappuccino, Latte, espresso, Caffe macchiato – vad är egentligen skillnaden?

Ingen erfarenhet krävs. Passar alla nivåer av espressoälskare & kaffebryggare.

PLATS
Prästgatan 6, Nora

KURSDATUM 2020
Tisdag 18 augusti kl 17-21.30

Torsdag 3 september kl 17-21.30

KURSAVGIFT
799 kr/pers
Kompendium, materialkostnad och fika ingår i kursavgiften. Även handledning per mejl eller i butiken tiden efter kursen ingår.

ANMÄLAN
Klicka dig till anmälningssidan här!

KONTAKT & mer information

ola@englasskafferi.se

Englas Skafferi


PRESENTKORT
Att få en kaffe- eller bakkurs i present brukar vara en väldigt uppskatta gåva. Om du vill ge bort en kurs som present eller som julklapp hjälper vi dig gärna med ett presentkort.

Mejla oss på bageri@englasskafferi.se eller ring oss på tfn 0700-123 989.
Du som gåvogivare får en faktura och betalar in kursavgiften på vald kurs. Du kan boka ett kursdatum åt den som du vill ge presentkortet. Gåvomottagaren kan annars kontakta oss själv och boka ett lämpligt kursdatum.
Vi behöver få lite personuppgifter på gåvomottagaren så det underlättar om du har det till hands när du kontaktar oss.
Namn
Telefonnummer
Mejladress
ANMÄLNINGSVILLKOR
När man anmäler sig eller sin vän till en kurs får man en bekräftelse samt en faktura på kursavgiften per mejl. När fakturan är betald har man bekräftat sin kursplats.
Anmälan är bindande men kan vid förhinder överlåtas.
Vi har med andra ord inte möjlighet att betala tillbaka inbetald kursavgift oavsett anledning till förhinder, men man får gärna sända en ersättare till kursen. Vi kan tyvärr heller inte erbjuda att ha summan innestående till ett senare kurstillfälle.

.

Tillbaka till Espresso- & bakkurser 2020

Espresso & bakkurser

Espresso & bakkurser

SURDEGSBAKNING KVÄLLSKURS  En introduktion i surdegsbakning. Danskt rågbröd, fransk levain och rustikt lantbröd. Kvällskurs förlagd på en vardag. . SURDEGSBAKNING GRUNDKURS, heldag Lär dig förstå principerna i surdegs-bakandet och hemligheterna bakom en stark och välpresterande surdeg. En heldag förlagd under veckoslut. . BARISTANS ESPRESSO GRUNDKURS, heldag Upplev hantverket från nymalna kaffebönor till en aromfylld espresso. En inspirerande kurs… Läs mer